torsdag den 25. oktober 2018

Fjerne tjære fra sokkel

Hvordan kan man få et par hundrede års tjere af en sokkel ? Sokkel reparation - afskallet asfalt - Lav-det-selv. Jeg ønsker at male min sokkel grå, den er tidligere behandlet med sokkelasfalt.

Har du været uheldig at få afsfalt- eller tjærepletter på dit tøj (eller andet), er der heldigvis råd at hente. Hvordan fjerner jeg sokkel tjære fra mine beton solbænke og sokkel, sokkeltjæren koger op i solen og smitter af på alt hvad der røre ved det.


Jeg er igang med at fjerne gammel maling fra min sokkel og flere steder er. Selv bruger vi sokkeltjære, der kan stryges direkte på når betonen.

Tjære på sokkel er yt da væggen ikke kan ånde. Køb Borup Mur og sokkel asfalt Mur Sokkelasfalt liter på XL-BYG. Stort udvalg, god pris og hurtig levering. Lyder det hult, skal det fjernes, og sidder det løst eller er porøst, skal det nok.


Forudsætningen for en holdbar sokkel - også efter en reparation - er en god bund. UDVENDIG VANDTÆTNING AF SOKLER OVER TERRÆN. Det skal være fast og stabilt murværk, der står tilbage. Bitumen og tjære er forskellige produkter, som.


OVERFLADEBEHANDLING AF SOKLER med kalkfarver og trætjærefarver.

Sort trætjærefarve minder i sin farve og struktur meget om stenkulstjære eller sokkeltjære. Det er derfor vigtigt at vi benytter navnet trætjære om den lysebrune tjære, der udvindes af.


Soklen skal heller ikke have stenkulstjære, men sort. Opstigende grundfugt via soklen forekommer i stort. Afrensning før maling: Cellulosefortynder bruges til rensning og fjernelse af fedtstof.


Sokkelpudsen på et hus med muret sokkel har til formål. Etablering af fugtstandsende membraner i de murede sokler kan ikke fjerne.


Når der er kommet maling på betonfliserne på terrassen eller i indkørslen kan man godt få det væk igen. Se her hvordan du fjerner maling fra dine fliser.


Vi er specialister i at fjerne og forebygge fugt i kælderen. Fugt i huset og kælderen fjernes, og der isoleres effektivt mod fugt, så alle.


I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at fjerne en del af murstenene og mure nogle nye op igen. Hvis du vil fjerne løbesoden helt, skal du fjerne skorstenen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.