onsdag den 24. oktober 2018

Fjerne tjære fra lak

Det lyder godt nok som noget krads noget at putte på lakken på en helt ny bil? Jeg har en masse små asfalt-rester til at sidde i lakken på min bil, og fik at vide af en ven, at jeg bare skulle bruge lampeolie til at fjerne det med.


Fjern tjære fra bil - Køb en god tjærefjerner samt mange andre gode bilplejeprodukter her.

Forårs Klargøring af bilen - Fjern tjære, flyverust - rens og beskyt. Kan jeg bare fjerne dem ved at vaske bilen almindeligt, bruge et tjæremiddel og så færdig? Eller vil tjæremidlet "affedte" lakken, så den skal.


Spørgsmålet er, hvordan fjerner man denne tjære uden at ødelægge lakken?

Giv herefter – for en sikkerheds skyld – bilen (eller i hvert fald stedet, du har renset for tjære) en gang voks, for at beskytte lakken. Med Sonax Tjærefjerner gik rengøringen dog let og simpelt.


Har fundet ud af at tjærefjerneren også er suveræn til at fjerne gammelt lim fra klistermærker, det. Gratis asfaltering og så klager du - nå, jeg ville forsøge at fjerne det. Det tog nogle timer, men den blev rengjort, og lakken tog ikke skade.


Hvordan får man sådan noget af uden at ødelægge lakken? Men det var også EKSTREMT meget tjære der var kommet på bilen! Flyverust kan udvikle sig til rigtig rust!


Tjærepletter kan ødelægge lakken, hvis de sidder for længe!

Flyverust dannes især om vinteren og behøver ikke at. Mange gemmer købte tjære fjernes produkter såsom Bug og Tjærefjerner. Selv om det er godt for vejene, kan et lag af denne klæbrig rod splatter på din bil og tørre i en kort periode. Tjære på din bil kan fjernes med disse trin.


Kan påføres direkte på det ønskede område og fjerner olie, snavs, fedt, tjære, tectyl m. Kan anvendes på forskellige overflader, bl. Tjærestænk er så næsten uundgåelige og de kan give misfarvning på lak og glasfiber, hvis de bliver glemt. Det er en smal sag at fjerne tjære SONAX. Tarmalade fra Dodo Juice fjerner tjære og lim, let at arbejde me da den ikke er flydende, så har du fjernet et logo på bilen, så brug Tarmalade til at fjerne.


Nu kan det fjernes let og enkelt med Chemical Guys insekt og tjære fjerner. Billedet til højre er fra en opgave jeg havde hos HNG – hvor deres biler havde fået monteret udsugninger i loftet, og man havde glemt at fjerne metalsplinterne.


Hvordan fjerner jeg disse nemmest, uden at ødelægge bilen?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.