onsdag den 24. oktober 2018

Fjerne silikonefuge rester

Silionefjerner der affedter og blødgør silikonefuger, samt opløser de silikonerester, der ikke kan fjernes mekanisk. Problemet er at det står hos dem og skal fjernes først.


Det fjerner effektivt alle rester af silikone og kan gøre det i hjørner og sprækker.

Med dette produkt kan du fjerne hærdet og uhærdet silikone uden at skade andet materiale. Silikonefjerneren har en drypfri gel-konsistens, som gør den meget. Prøv at køb en glittepind og fjern resterne, evt en rørepind.


Jeg har brugt det til at fjerne gammel silikone fra bla murværk med stor success.

Jeg har fundet diverse råd omkring det at fjerne silikonefuger. Min mand har fjernet en metal skinne som sad på den nederste kant af en glas-brusekabine væg og nu sidder der en tyk kage. Hvordan fjerner man bedst gamle silikonerester fra glasset? Silikonefuger tørrer med tiden og mister deres elasticitet.


Også her skal alle rester af den gamle fuge fjernes, inden du går videre. Har fjernet det meste overfladisk, men der er silikone rester tort set hele vejen rundt, og har virkeligt svært ved at få det hele med.


Der skal affedtes med acetone, og ja det skal være akvarie silikone ellers.

Jeg ville bruge en rensebenzin til at fjerne resterne og derefter tørre. Du ønsker at fjerne snavs eller rester, der har bygget op, så du kan koncentrere dig om at fjerne silikone. Fyld en sprayflaske med denatureret alkohol.


Hva skal man bruge til at fjerne siliconerester fra sin bil? Hej nogle der erfaringer hvordan man lettets får silikonefuge af hvide. De, der måtte kæmpe nogensinde med silikone-rester eller ønsker at installere en ny vask, ve hvor besværligt kan være fjernelse af silikone.


Jeg har fjernet fugen med en hobbykniv, men der sidder en tynd hinde af silikone tilbage, som smuldrer. Almindelige pletter fjernes ved at gnide med citronsaft eller denatureret sprit. Sidder der rester af silikone tilbage, fjernes det let med silikonerens.


Silikone i dykkermasken kan fjernes med flere metoder. Fjern de værste rester fra glasset og tør dykkermasken.


Akvariet er et 3liter Akvastabil, med en ca mm tyk silikone fuge i hjørnerne der limer glasset.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.