fredag den 19. oktober 2018

Finpuds udendørs

Kalkmørtel til indendørs og udendørs opmuring af alment murværk. Anvendes indendørs og udendørs til maling på beton, puds, vand- skuring.


Borehulsmørtel Udkastmørtel Grundpuds Saneringspuds Finpuds for weber.

Murværk indendørs udendørs Finpuds for. Specialmørtel med enestående vedhæftning til indendørs- og udendørs brug.


Et helt dækkende pudslag (fuldpuds) opnås ved at pudse huset med 2-lag (udkast, grovpuds og finpuds), så der opstår en helt glat og jævn. Vandskuring (filtsning) og pudsning af husets vægge udendørs.

LIP Finpuds, som bruges ved slutpudsning. Brug en vandslange udendørs og en blød kost eller vandforstøver indendørs.


Tør pudsemørtel anvendes til grov- og finpudsning udendørs og indendørs samt til små opmuringsopgaver. Færdigblandet tørmørtel til indendørs og udendørs pudsning, fugning samt.

Jeg vil pudse en udendørs trævæg på mit haveskur, så det ligner. Til StoTherm Classic og finpudsede facadeflader. Hvidt finpuds til spartling af flader, inden- udendørs. Filtseegnet tyndlagspuds til fremstilling af glatte.


Funcosil Finpuds er en fabriksfremstillet, fin kornet puds. KEIM NHL-Kalkpuds-fin er en kalkbaseret finpuds til manuel og maskinel forarbejdning og anvendes som overpuds inden- og udendørs samt i fugtige områder. Er det eksisterende pudslag opbygget med en finpuds yderst, stoppes grovpuds. Gør det selv; Udendørs; Gode råd; Gamle huse; Heraldik; Gamle biler.


Hvis du ønsker en helt fin og glat overflade, påføres det tredje lag, som kaldes finpuds. Færdigblandet tørmørtel til indendørs og udendørs pudsning, fugning samt reparation af puds og fuge.


Anvendes over sokkelniveau på mineralsk underlag som. Giver en overflade med samme struktur som finpuds. Ved begroninger udendørs, brug Flügger Facade Anti-green.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.