fredag den 28. september 2018

Jernplade efter mål

Stålplader og metalplader i jern efter mål. Tykkelser 25mm, 5mm, 2mm, 3mm, 5mm og 6mm.


Vælg mellem typer stålplader efter mål: Rustfast som er en rustfri slebet plade, der ikke ruster, en almindelig jernplade der ruster og bliver rødbrun med tiden.

Rustfri stålplader og metalplader efter mål. Stålplader og stålrør i rustfri eller jern efter mål. Vi skærer dine jernplader og runde eller firkantede jernrør efter ønskede mål.

Jeg har en hel coil (rulle) med flg circamål: Tykkelse: mm Bredde: cm. Leveres i plader à 10x 20mm eller kan bestilles efter mål. Hvor kan jeg købe en plade - gerne 100x1680x12mm.


Find specialiserede virksomheder og bed om et tilbud inden for området. Jernplader, stålplader - din stålleverandør. Vi har et stort samt bredt sortiment inden for stålplader i standardformater og fix-mål i følgende kvaliteter.


Radiator- vinduesplade med massive egetræslister og sort linoleum. Der er hule efter tidligere monteret rist. Vi fremstiller alverdens spændende produkter i cortenstål efter opgave.

Højbedene bliver klippet i mål foreskrevet efter kundens ønsker, og kan tilføres. Hvor kan jeg købe en plade - gerne 100x1680x12mm uden at blive flået, Uha, det er en klods på ton.


BAMA har HDF plader i 3-4-mm til laserskæring både som hele plader og udskåret efter selv valgte mål. Køb dine pladerne i BAMA, vi sender til hele landet. Fra vort skæreri leverer vi emner skåret efter Deres tegning, skitse eller skabelon - i både små og store.


Sakseklipning af stålplader til fix-mål indtil mm. Tanken om et "uforgængeligt" mål der endda siger pling ved træf er.


Container til indsamling af genbrugstøj: Containeren er udført i mm galvaniseret jernplade. Stålskabet kan fremstilles efter egne mål.


Vi gør opmærksom på at de sorte jernplader kan være lidt mindre i mål.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.