fredag den 28. september 2018

Fiberbeton gør det selv

Behandling af beton bordplade med billede - Lav-det. Men hvordan gør jeg, og hvilke farver kan jeg bruge?


Er du træt af træ, laminat og granit i køkkenet, så kan du tage sagen i egen hånd og støbe en bordplade i beton.

Her kan du se SILVANs gør-det-selv vejledning til hvordan du lave dit eget fuglebad med skrift. Fiber i beton sørger for at gøre betonen ekstra holdbart og undgå svindrevner.


Når du blander fiber i din beton, virker fiberen som armering i. Yderligere information om anvendelse af cement og beton kan rekvireres pi.

BORDPLADER I BETON - det er lettere, end du tror. Først skal du tage stilling til, hvordan overflade-strukturen på den færdige bordplade skal være. Vi har fundet cool DIY-projekter med beton, du nemt kan kaste dig over.


Støb dit eget bor du bestemmer selv størrelse og tykkelse. Man kan købe færdig blandet beton fx Maxit tørbeton 0-mm.


Det bliver mere populært at lave figurer og kunst til haven såvel som brugskunst til indretning i egen beton. Derfor er der al mulig grund til at lave det selv.


Vi guider dig igennem gør det selv arbejdet med støbning af en betontrappe. Her kan du finde hjælp og inspiration til at støbe en trappe i beton.

Jeg skal støbe en bordplade i fiberbeton, men hvor køber jeg jeg det. Se også under gør-det-selv artikler her på siden. Hvis du har brug for vejledning inden du selv skal blande beton, kan du se SILVAN og Aalborg Portlans gør-det-selv-video, som giver dig tips og gode råd.


Her er en beskrivelse for lav selv beton sofabord - det er enkelt og let at lave. Dette gør at du får en fin afslutning, når forskallingen tages af og.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.