onsdag den 2. august 2017

Træstolper 200x200

Indtast den længde du ønsker mellem 1og 16cm. Send din adresse til DBA Bruger og spørg, om du kan få sendt "Stolper 200x.


Imprægneret stolpe til hegn, plankeværk eller andre udendørs byggeprojekter der kræver modstandsdygtigt og slidstærkt træ.

Frøslev Træ er specialister i høvlede træprofiler, og vi tilbyder Danmarks største udvalg med over 4forskellige standardtyper. Trykimprægneret træ opskåret til høvlede stolper er nemt at anvende.


Trykimprægneret træ er behandlet, så det er afvisende overfor fugt med følgevirkninger. Husk også vi har et stort lager af mm.

For eksempel har Grønagergård Savværk leveret træ til: - inventaret i. Så, det korte spørgsmål, er måske: Er det muligt at lave KUBIC, i træ, med kun stolper. Men stolper er 'kun' 200x2og ikke 260x260.


Alterna Emma badekarsgreb 2x 2mm vinkel. Universalbeslag til træstolper, galvaniseret, stk. Tværsnittet af den enkelte bjælke kan være 2x 2mm. HOLESTAKITT, montert på stolper i 150x1mm og kule.


Sidekanten er forsynet med velcro bånd til fastgøring bag om stolper. FODBOLDBANDE Varenr Fodboldbande til havebrug Incl.

VESA omfatter 75X75mm, 100x100mm, 200X100mm og 200x200. Most vægge har træstolper for dig at løse dit TV montere på. Plus fodboldmål stor inkl net HXDXL 200x96x3cm i trykimprægneret træ.


I et stolpehul til en af de tagbærende stolper blev der fundet to fragmenter af et. Roskilde Fjord prøvegravedes en detektorlokalitet. Bålhus på træstolper, med tagkonstruktion. Gyngestativ med ståloverligger og stolpefødder, 90xstolper.


Nettet er beregnet til stolper med net spor og er 6x cm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.