torsdag den 3. august 2017

Legegulv baby

Købt 29juni 20Brugt til baby fra nyfødt til 5mdr, nægter nu at bruge den mere - så nu fylder den på hendes 7mdr legegulv. Køb og salg af Legegulv i Andet udstyr til børn og babyer på DBA.


Sammenlign priser og læs anmeldelser af legegulv Legetøj. Se alle de mange forskellige flotte legegulve her hos os! Skumgulv til baby gør det blødt for barnet at lege på gulvet.


Legetæpper og legegulve giver den lille favorit et blødt og trygt ste hvor fantasien kan få frit løb, mens sanserne bliver skærpet gennem de mange genstande.

Jeg har ledt efter et sort legegulv i skum, for vi har ikke gulvvarme herhjemme, og jeg synes, det er rart for baby, at han ikke skal ligge på et. Køb legetæpper og legegulve til børn og babyer hos ØnskeBørn!


Vi har legegulv fra Sebra, som er lavet af EVA skum - det er garanteret fri for phthalater, blødgører og andet skidt. Anbefalet af førende eksperter indenfor sund.

Babyhome har et bredt udvalg af spil og gulvpuslespil, som alle udfordrer dit barns kreative leg. Her på siden finder du puslespil i mange forskellige størrelser. Der står at det anbefales til børn over måneder! Indret børneværelset flot med legetæpper og legegulvtæpper fra Danbaby.


Alle legetæpper og legegulvtæpper er både dekorative og sjove at lege med. Smart legegulv der kan bruges som underlag til at ligge på så baby får et dejlig blødt gulv. Hos Banditten sælger vi aktivitetsstativer og skumgulve til baby! Køb aktivitetsstativer og skumgulve i mange varianter fra forskellige mærker online.


Babyer og små børn kunne i mere end hver femte testede produkt støde på uønskede stoffer, viser ny optælling fra Forbrugerrådet Tænk Kemi. Leder du efter et farverigt eller måske et mere neutral legegulv? Alt børn og babyer - Prisgaranti, ubegrænset returret og gratis ombytte. Lige nu er det et legegulv som vi skal have købt.


Det er vigtigt det kan rengøres og at baby ikke lige pludselig ligger og piller stykker af skum.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.