mandag den 7. august 2017

Kampa telte forhandler

Her finder du forhandlere i Danmark, som har Kampa telte opstillet. Engelske Kampa har gennem flere år udviklet deres telte og står i dag stærkt på markedet med deres helt egne luft-telte.


I menupunktet "Kampa fortelte" kan du se Kampas kataloger for 20(dansk eller engelsk).

Her hos Camping Fritid Horsens er vi stolte af at være forhandler af Kampa telte og fortelte. De mange flotte fortelte og telte fra Kampa er blandt andet kendte.


Efter flere års udvikling, har Kampa AIR oppustelige fortelte revolutioneret. Kampa air-telte er perfekt til dig som rejser rundt med din campingvogn.

De nye Kampa air-telte er et fleksibelt telt der let at stille op ve at du montere det i. Kampa repræsenteres i Danmark af Camping Agenten og de fortæller, at forhandlerne nærmest står i kø, for at forhandle de populære telte og. Køb, salg og leje af nyt og brugt: Telt, Det originale KAMPA luftfortelt den store salgsnyhed i 2014. Kampa Fiesta Air Pro 4Kvalitets rejsetelte med luftkanaler fra Kampa finder du hos HKScampingshop. Fortelt, Kampa Rally AIR Pro Plus 3RIGHT 12995.


Vi har et bredt udvalg af de nyeste campingvogne fra Caravelair, Knaus og LMC. Det store tilløbstykke ved dette års ”Ferie For Alle” messe i Herning! Væk er de traditionelle metal- eller glasfiberstænger.


Kampa Alt i campingvogne, trigano teltvogne, fortelte, campingudstyr, trailere og tilbehør!

Luftfortelte gør det nemt at være på camping. Ingen tunge stænger, men derimod pumpes teltet op på ingen tid. Luftfortelte er stabile og få i mange flotte. Vi har netop modtaget AIR-telte fra Kampa, som vi skal bruge en del af.


Foreløbig har vi fundet teltene fra Kampa ved to forhandlere i. Vi er leverandører af nye Hobby, LMC samt Caravelair campingvogne. I en hyggelig atmosfære udstiller vi både Isabella og Ventura fortelte samt Kampa lufttelte.


Telte Telte Trailere Trailere Værksted Værksted Videoer Videoer Facebook Facebook. Kampa, Kampa Classic Air 38 luftfortelte, fortelte, campingfortelt, camping, campingudstyr. For lige præcis dét kan du hos de danske Kampa-forhandlere.


Kampa Lufttelte - se vores store udvalg af disse fantastiske lufttelte og køb dem her hos os. Vi står klar med rådgivning til dit Kampa telt. Teltet er både nemt at sætte op og tage ned igen.


Et luft-telt er lettere end fortelte med traditionelle stænger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.