fredag den 4. august 2017

Isolerende underlag til trægulv

Underlag til flydende gulv eller dampspærre gulv. Pladerne udligner ujævnheder på op til mm i det eksisterende gulv, hvilket giver et pænt plant gulv og forlænger. Det gør ikke noget, hvis dit nye flotte gulv er let at vedligeholde og praktisk i brug i.

Vi har et varieret udvalg af fine og holdbare gulve samt underlag, profiler og. Her finder du et bredt udvalg af underlag til trægulve online, her er altid gode.


Moland Molafilt underlag med fugtspærre x m rulle mm tyk. Det er vigtigt med det rette underlag, og vi forhandler underlag, der både er isolerende, stød. Vælg et gulvunderlag med dampspærre hvis trægulvet eller laminatgulvet skal lægges ovenpå beton. Gulvunderlag er vigtig for en korrekt lægning af et nyt gulv.


Bygma fører gulvunderlag med lyddæmpende egenskaber, med og uden dampspærre og nogle. Underlag til Tæpper, Trægulv, Laminatgulv og LVT Vinyl klik gulv fx No.


Tæppeunderlag Kanon tilbud underlagsplader softboard. Se vores store udvalg inden for kategorien gulvunderlag. Altid ordentlig kvalitet, billige priser og hurtig levering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.