onsdag den 9. august 2017

Cortenstål plader priser

Plader Der er ingen produkter i denne kategori. Korrosionstræge Plader, Corten A, S355JOW. Ingen match på “” i kategorien “” fundet.

Prøv at: Skrive færre ord; Checke om du har stavet. Vi har altid Cortenstål plader på lager og kan producere din opgave på forholdsvis.


Så kan vi skære det ud i stål, enten skåret ud af en plade eller skåret i en plade. CORTEN A PLADE 3000X1500X2MM VARMTVALSET S355J2W W 1.

Flot eksklusiv bedafgrænsning i stål og jern. Fås i varianter, en tynd plade der er ombukket, eller massive kanter i 5mm stål. Stålplader i almindelig jern kan sammensvejses med en COsvejser. Her finder du et stort udvalg af stålplader, zinkplader, aluplader, aluzink plader og kobberplader i mange forskellige typer og formater.


Køb dine varer online og få leveret direkte til døren. Hej alle sammen, Jeg har et ønske om at beklæde dele af mit hos med cortenstål. Jeg tror det vil give et super flot look sammen med resten af.


Stort lager og udvalg af stålplader, coils og andre produkter. Vores know-how er med til at sikre din virksomhed den bedste pris og det rigtige produkt hver gang.

Corten er en stållegering, som er dyr løsning, både i kroner og. Dertil kommer at almindelige stålplader højst afgiver jern til omgivelserne, et stof som allerede. Vi sælger alt i stål, jern og metaller BILLIGT.


Vi kan tilbyde et stort og bredt udvalg af stål-varer til lave priser og i høj kvalitet. Nedenfor kan du blandt andet finde armeringsstål, stålplader, stålrør, stangrør.


Her er brugte rustfri stålplader til salg til en billig pris. Find en stålbordplade eller tagplader af stål her. Koldtvalsede plader, 2B med og uden folie.


Koldtvalsede plader, blankglødede 2R med folie. Vi leverer pladerne til dit ståltag i den længde du ønsker. Danskproducerede profiler uden fordyrende mellemled; Og så er vores pris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.