mandag den 31. juli 2017

Trappeforkant aluminium

Se vores store udvalg af trappeforkanter og afslutninger til diverse kanter og trappetrin. Alu Trappeforkant til tæppe x mm - Mat alu.


Når du køber nyt gulv skal du huske også at købe nye skinner, alu skinner, messing skinner eller overgangsskinner for at få en.

En trappeforkant er en flot løsning til trappen og den giver trappetrinene en rigtig god skridsikring. Passer til gulvtykkelser på – mm, B = mm, L = m. Profilnummer, Billede, Tegning, Overflade, Længder.


Trappeforkanter anvendes for at skabe en fuldstændig plan og jævn overgang til gulvet.

Kæmpe udvalg af lister til gulv og trappe. Find alu profiler, niveaulister, trappekantlister og flere.

Mattings taktile ledelinjer i aluminium installeres efter et foreskrevet interval for at assistere. Trappeforkant Aluminium fås i meters længder og de passer de.


De leveres i aluminium messing og slagfast pvc. Skridsikre belægninger til trin og gulve mindsker risikoen for at falde.


Fald- og glidulykker forårsaget af våde, glatte eller olie indsmurte gulve ligger øverst på. Aluminium- og plastprofiler til facade- og vægbeklædning).


Ud- og indadgående hjørner, trappeforkanter og stødtrin. Det drejer sig om et bredt program af trappeforkanter i aluminium, messing og PVC.


I kollektionen er der forkanter til indendørs brug såvel som. Sandliste i alu som overgang mellem aluskabssokkel og gulv. Sort, koksgrå, grå, lys grå, hvi alu, ask lu. Trappeforkant NH med ilegg safety step sort Aluminium meter lengde.


Trappeforkant x mm Trappeforkant Dess. Varenummer Længde Farve Salgsenhed 25012cm Mat alu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.