mandag den 31. juli 2017

Billig elselskab

Danmarks billigste elselskab, og så uden abonnement og binding. Vi skaber værdi via god kundeservice, gennemsigtighed og lave elpriser.


Hos Dansk Energi, som er brancheforeningen for elselskaber, har man ikke lyst til at kommentere på de specifikke beregninger, men.

Energitilsynets kerneområde er regulering af energiselskaberne inden for el, varme og naturgas, herunder godkendelse af priser, avancer eller metoder til. Uanset om du ejer eller lejer din lejlighed kan du frit skifte til et billigere elselskab, så længe det er dit eller en samlevers navn der står på.


Ny hjemmeside gør det lettere at vælge dit elselskab. Vælg strøm, der nedbringer udledningen af COeller kommer fra vedvarende energikilder som vin sol og vand.

Midtjyllands Elektricitets forsyningsselskab A. Betaler du også for meget for din el, så læs vores vejledning her på siden. Det er nemt, hurtigt og gratis at skifte elselskab, se her.


Skift elselskab lige så nemt som mobilselskab. Og om uanset hvem, der leverer den til dit hjem, fungerer dine elapparater lige. Elpriserne stiger, og der er penge at spare ved at vælge et billigere el-selskab.


Det også værd at overveje, om du skal fastlåse elprisen i en.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.