onsdag den 7. juni 2017

Betonsliber udlejning

Lej en betonsliber når du skal have slebet beton, granit- eller marmorgulv. Se det store udvalg af Udlejning af værktøj hos BAUHAUS.


Vi gør opmærksom på, at vore medarbejdere ikke må hjælpe med løft af tunge havemaskiner og gulvslibere.

Ramirent er blandt Danmarks førende inden for materieludlejning. Vi udlejer alt fra større bygge- og anlægsmaskiner, lifte, teleskoplæssere, systempavilloner. Udlejning til både privat- og erhvervskunder.


Du finder alt lige fra stilladser og lifte, havemaskiner, entreprenørmaskiner og meget mere.

Udvalgte XL-BYG forretninger har indgået et samarbejde med ToolMatic omkring udlejning af materiel. Se oversigt over udstyr du kan leje og i hvilke XL-BYG. Vi er specialister i udlejning af alle former for materiel til byggeriet, såvel små som store kunder.


Virksomheden beskæftiger mere end 1veluddannede. Havearbejde Havetromle, Havefræser, Kompostkværn, Pælebor manuelt mm, Pælebor, manuelt, Plænelufter benzin med timetæller, der betales kr.


Klik her og se vores udlejning af maskiner og værktøj online hos Johannes Fog. Landsdækkende udlejningsfirma indenfor entreprenørbranchen.


Tilbyder blandt andet boremaskiner og minigravemaskiner på t. Se vores store udvalg her af bygningsmateriel til udlejning.

Maskin og materieludlejning til professionelle! Lej lifte, hejs, værkstøj, skure, entreprenørmaskiner og meget andet hos Cramo. Slibning af betongulv, opretning af undergulv, fjerne lim rester eller fliselim. Har du brug for at leje entreprenørmaskiner eller specielt værktøj?


Vi har et stort udvalg i maskiner værktøj, som både private og erhverv kan leje. Betonsliber Med tag der er nemt at tage af og på. Vi giver dig her Danmarks bedste adresser på udlejning af maskiner og værktøj til.


Udlejning af skurvogne, badmobiler, lifte andet materiel -få et tilbud hos DO-MA vi har et stort udvalg af materieludlejning til private og professionelle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.