fredag den 30. september 2016

Hvordan afretter man sand

Hvordan er det lige med stabilgrus og fiberdug når der skal laves ny indkørsel. Herefter afretter du sandet med hjælp af snore, hvor du naturligvis skal huske at.


En fliseterrasse kræver grundig forberedelse og omhyggeligt arbejde, men så giver den også varig glæde.

Men har du selv mod på at lægge sten og fliser, så er her nogle gode råd til, hvordan du kommer i gang. Fjern overskydende jord og udlæg bundsikringslag af sand eller grus, som.


Herefter udlægges ledeskinner, så man kan afrette overfladen. Videoen viser, hvordan man trækker afretningslaget af.

Vil du selv lægge fliser – læs her, hvordan du gør. Brug enten afrettergrus eller specielt fugesan der forhindrer ukrudt i at gro i fugerne. Man behøver ikke være ingeniør eller brolægger for at lægge fliser.


Dyrere belægninger i granit eller sandsten fravælges på grund af prisen. Hvordan kommer man i gang med fliser til indkørslen? Ovenpå stabilgruset lægges et lag afretningssand på cm. Generelt skal du altid omkring mindst 20-cm ne men præcis hvor langt det er.


Herefter kommer den vigtige afretning af sandet, som skal sikre, at fliserne. Vil du gerne vide hvordan du kan lave en ny, flot og stabil gør det selv.

Hos FC Beton har du mulighed for at bestille alle tre typer at grus og sand i bigbags. Tips til hvordan man kan lave en indkørsel Indkørsel med almindelig belastning.


Derpå følger et bærelag af stabilgrus, og øverst et tyndt sandlag der afrettes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.